Navigation

Ste zadovoljni s stanjem v naši državi? Mi nismo.

Verjamemo, da je mogoče državo upravljati učinkovito in uspešno ne glede na svetovno gospodarsko krizo. Verjamemo, da moramo podpreti ambicije in podjetništvo, ne pa z birokratskimi labirinti zadušiti vsak poskus ustvarjanja dodane vrednosti. Verjamemo, da je delovno mesto najboljša socialna politika.

Ne samo, da v to verjamemo. To smo tudi pokazali, kjer smo imeli priložnost za to.

Mestna občina Koper je primer učinkovitosti javnega sektorja. Koper se je v zadnjem desetletju prenovil in preporodil. Razvil se je v moderno mesto z urejeno infrastrukturo in institucijami, ki nudijo visok standard življenja.

Verjamemo, da lahko enake uspehe dosežemo tudi drugod po Sloveniji.

Zato združujemo uspešne in operativne ljudi, ki so že pokazali, da znajo. Združili smo ljudi, ki na terenu iz dneva v dan doživljajo vse napake slovenske zakonodaje in birokratske prakse. Zato smo pripravljeni, da skupaj z vami spremenimo Slovenijo.

Če tudi vi želite učinkovit javni sektor, ki bo korekten in prijazen do ljudi in ki bo spodbujal podjetja, namesto da jih ovira, potem je Slovenija za vedno vaša izbira.
Social significance is about what to sing about and what is significant in the world read more about pins and online essay sites needles comments 14552540-speilvogel-ch-26-prt2.